Voor de bruiloft van uw dromen
Bel onze klantenservice: 06 44 0800 43
Mail ons: info@bruiloft.com

Home > Totale aanbod > Saxofonist

Heeft u serieuze interesse om ons te boeken?
Plaats hier uw aanvraag. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen en de details met u te bespreken.

Enkel aanvragen met een tel.nr. worden behandeld.

Feestdatum :
Naam :
Woonplaats :
Telefoon :
Email :
Aanvullende info :
Bel mij direct :

Saxofonist, opties, artiesten op Bruiloft.com,

Saxofonist (basis prijs: € 450)

Geef de plaats in om uw prijs te berekenenNIEUW IN ONS AANBOD!

Voor die extra dimensie tijdens uw evenement!

Bekijk hier een video fragment van de saxefonist

Een saxofonist geeft ieder event net die extra dimensie waar u naar zoekt. Datgene wat uw feest extra bijzonder maakt en een van de bijzondere kenmerken waardoor mensen ook dagen na uw evenement nog steeds napraten over uw feest.

Local Hero on Sax biedt uw gasten die bijzondere, romantische, swingende, jazzy, zwoele of opzwepende ervaring: want alles is mogelijk wanneer Local Hero on Sax op uw feest speelt.

Met meer dan tien jaar ervaring staat Local Hero op talloze bruiloften, feesten, verjaardagen, openingen en bedrijfsfeesten, voor net dat extra stukje sfeer en beleving. De rasechte Amsterdamse saxofonist geniet bijzonder veel bekendheid: eerder stond hij al in beroemde clubs als Hotel Arena, Club Noa, Supperclub, Club NL, Winston, Lichtfabriek, Cocoon, Mazzo, Paard van Troje, Mansion, Escape, Jackies, en Jimmy Woo. Maar ook trad hij op in landhuizen, kastelen, open air weddings, restaurants en in partycentra.

Tijdens diners speelt hij indien gewenst jazzy, op de achtergrond. Tijdens uw openingsdans geeft hij uw bruiloft die extra bijzondere lading. En tijdens ieder feest laat hij het publiek extra genieten en dansen, zeker als Local Hero on Sax tussen het publiek rondloopt en meespeelt op de muziek.

Voor die extra beleving, voor die opzwepende live sax sound, kortom: voor een ultieme live belevenis, dan boekt u Local Hero on Sax!

Let op! De prijs voor de saxofonist is enkel in combinatie met onze drive-in disco. Reiskosten voor de saxofonist kunt u afzonderlijk berekenen in de offertepagina.