Voor de bruiloft van uw dromen
Bel onze klantenservice: 06 44 0800 43
Mail ons: info@bruiloft.com

Home > Totale aanbod > Allround Dj

Heeft u serieuze interesse om ons te boeken?
Plaats hier uw aanvraag. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen en de details met u te bespreken.

Enkel aanvragen met een tel.nr. worden behandeld.

Feestdatum :
Naam :
Woonplaats :
Telefoon :
Email :
Aanvullende info :
Bel mij direct :

Allround Dj, djhuren,djhuren-curacao op Bruiloft.com,

Allround Dj (basis prijs: € 325)

Geef de plaats in om uw prijs te berekenenBent u op zoek naar een all round d.j. voor de muziek op uw bruiloft, personeelsfeest, thema-feest of ander soort feest? Wij leveren al sinds 1992 ervaren discjockeys die zich op ieder feest thuis voelen.

Of u nu gaat voor de lekkerste disco & danceclassics, mee wilt zingen op de gezelligste Nederlandstalige platen, los wilt gaan op rock of de ultieme dance-ervaring wilt krijgen met de hedendaagse muziek, onze ervaren discjockeys kunnen aan al uw wensen voldoen! Wilt u toch meer relaxen op heerlijke lounge muziek, genieten van popmuziek of kiest u voor de zwoele sfeer van salsa en latin, ook dan bent u bij onze discjockeys aan het juiste adres.

Zij zijn bekend met de meest voorkomende muziekstijlen en kunnen door hun jarenlange ervaring perfect inspelen op uw persoonlijke wensen. Willen uw gasten verzoekjes aanvragen? Ook dat is geen enkel probleem voor onze discjockeys, gemiddeld hebben zij 15.000 titels bij, voor ieder wat wils!

De Allround d.j. komt zonder licht- of geluidsapparatuur. Heeft u geen geluidsapparatuur op de feestlocatie (speakers, mengtafel en cd spelers)? Boek dan één van onze discoshows.

Bezetting
Discjockey

Tijdsduur
Onze all round discjockeys verzorgen een avondvullend programma van 5 uur zonder pauzes. Extra draai uren zijn mogelijk in overleg en tegen een meerprijs per uurSamenstelling van dit productRepertoire
Al onze allround discjockey`s werken met een degelijke muziek collectie maar we hechten veel waarde aan een goed overleg met de klant zodat we weten welke muziek gewenst is maar dat we ook weten welke muziek we absoluut niet moeten draaien.

Onze dj`s zijn thuis in:

70`s 80`s 90`s
Hedendaagse dansbare muziek
Disco & Dance
Apres-ski
Nederlands & Smartlappen
Stijldansen
Salsa/Latin & Zuid Amerikaans
Lounge
etc. etc.