Voor de bruiloft van uw dromen
Bel onze klantenservice: 06 44 0800 43
Mail ons: info@bruiloft.com

Home > Totale aanbod > 56m2 Verlichte Dansvloer

Heeft u serieuze interesse om ons te boeken?
Plaats hier uw aanvraag. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen en de details met u te bespreken.

Enkel aanvragen met een tel.nr. worden behandeld.

Feestdatum :
Naam :
Woonplaats :
Telefoon :
Email :
Aanvullende info :
Bel mij direct :

56m2 Verlichte Dansvloer, dansvloer op Bruiloft.com,

56m2 Verlichte Dansvloer (basis prijs: € 1220)

Geef de plaats in om uw prijs te berekenenVerlichte dansvloer hurenU kunt verschillende filmpjes van de vloer hier bekijken.Bent u op zoek naar een TRENDY dansvloer?

Onze vloer is de mooiste, de platste en de voordeligste vloer van Nederland. Bovendien is hij tijdelijk extra scherp geprijsd!

Laat u niet van de wijs brengen!

Wij hebben gemerkt dat er diverse andere aanbieders zijn die hier niet blij zijn met onze scherpe prijzen en soms zover gaan dat ze klanten onzinverhalen op de mouw proberen te spelden in de hoop hen ervan te overtuigen voor hun duurder of inferieur product te kiezen.

Laat u niet voor de gek houden, u boekt bij ons de beste kwaliteit tegen de laagste prijs, GEGARANDEERD!

Heeft u interesse onze vloer vaker te boeken? Informeer dan naar een interessante reseller prijs!


Heeft u toch nog ergens anders voor dezelfde of een lagere prijs een vergelijkbare vloer aangeboden gekregen? Laat het ons weten, wij matchen de prijs en zorgen voor een extra'tje!

Waarom zijn wij zo goedkoop? Dit is onze kracht!

- De vloer die wij leveren is een eigen ontwikkelde vloer. De vloer is ontwikkeld in 2009 en is hierdoor voorzien van de nieuwste technieken.

- De vloer is veel platter dan andere vloeren, lichter in gewicht waardoor de vloer door een man gelegd kan worden (dit scheelt ons en dus ook u veel in de kosten).

- De vloer is voorzien van LED verlichting en heeft dus een laag stroomverbruik en heeft een langere levensduur en hogere betrouwbaarheid.

- De vloer werkt op laagspanning en hangt dus niet zoals sommige andere vloeren rechtstreeks aan de netspanning. Compleet veilig voor u en uw gasten dus!

- De vloer wordt door onze eigen ontwikkel afdeling ontwikkeld en grotendeels bij ons intern geproduceerd. Daarmee blijven de kosten laag en dat vindt u terug in onze verhuurprijzen.

Bent u nog niet overtuigd? Vergelijk gerust met andere aanbieders, velen gingen u voor en kwamen tot dezelfde conclusie. Of bekijk onderstaand filmpje!

dansvloer


Belangrijke voordelen van deze lichtvloer ten opzichte van de vloeren die momenteel op de markt zijn:

1. De hoogte van deze vloer is slechts 4 centimeter, de opstap is daardoor zo laag dat mensen die van de vloer af stappen niet struikelen of zich verstappen.
2. Het gewicht van één paneel is 24kg (binnen de 25kg arbo norm dus). De vloer leent zich niet alleen goed voor vaste montage maar ook voor mobiele toepassingen.
3. De panelen worden middels kunststof plaatjes eenvoudig aan elkaar gekoppeld. Hierdoor komen er bij het leggen geen schroeven (dus geen gereedschap) aan te pas, eenvoudig en snel dus.
4. De dansvloer panelen worden met een multikabel eenvoudig aan elkaar doorgekoppeld zodat er per segment slechts één kabel onder de vloer uit komt.
5. De vloer is op te delen in 2,3 of 4 segmenten maar bij grotere vloeren kan met een extra dimmerpack dit aantal heel eenvoudig verder worden uitgebreidt.
6. De vloer heeft een bijzonder laag stroomverbruik, slechts 20 watt per vierkante meter. U heeft dus geen krachstroom nodig voor deze vloer.
7. De vloer is voorzien van een perspex bovenlaag. Deze laag is minder glad dan een glasplaat en door de volledige ondersteuning is hij nagenoeg onbreekbaar.
8. De vloer wordt aangestuurd met een dimmerpack en een dmx sturing. Dmx is een universele standaard waardoor er verschillende sturingen zonder problemen kunnen worden gebruikt.
9. De panelen zijn met een speciaal hiervoor geselecteerde (marine)kit geseald zodat het nagenoeg onmogelijk is dat er vocht in de panelen komt.
10. Omdat het dimmerpack de spanning terug brengt naar 40 volt en ook de vloer op 40 volt werkt is ten alle tijden de veiligheid gewaarborgd.
11. De vloer wordt ondersteund door 16 rubber doppen welke ieder een doorsnede hebben van 38mm. Dankzij deze rubber doppen is de vloer zeer draagkrachtig.
12. De rubber doppen aan de onderkant zorgen er ook voor dat de vloer in geen geval kan gaan schuiven en dat in geen geval de ondergrond kan beschadigen.
13. De verlichting in de vloer is dimbaar.

Onze prijzen zijn inclusief btw, reiskosten, halen & opbouwen, schoonmaken, afbreken & ophalen


Reacties van onze klanten :

Het was een geweldig feest!!! Alle lof voor jullie muziek en show. De vloer, PERFECT, gewoon geweldig, de gasten vonden het super!

Dit was ook wel te zien, toch?!

Hugo, bedank ook je collega nogmaals van ons, het was TOP!

Groetjes Jörgen & Joyce

Huwelijksfeest
Kloostersalons Mariënhof
Amersfoort

Fotos van feesten met deze dansvloer :


Lage Vuursche
Hotel Restaurant De Collse Hoeve
Hotel Restaurant West Ende
Cafe 't Wapen van Middelie
Kloostersalons Mariënhof

Heeft u interesse, bel ons dan voor een offerte op maat en beschikbaarheid.* Deze actieprijs geld niet voor reeds geplaatste boekingen.

Waar u rekening mee moet houden bij het huren van een dansvloer

De plaats waar de vloer moet komen te liggen dient bereikbaar te zijn via een verharde weg. Deze weg moet volledig gelijkvloers zijn, tussen de losplaats en de plaats waar de vloer komt te liggen mag geen hoogteverschil zitten en er mogen geen drempels of trappen zijn. De afstand tussen losplaats en ligplaats mag niet meer dan 50 meter bedragen. De doorgang mag niet smaller zijn dan 80cm (dit ivm de breedte van onze flightcases).

Indien de vloer via een lift naar de plaats van bestemming gebracht moet worden dient dit tevoren gemeld te worden (dit ivm de extra tijd die we hier voor nodig hebben). De minimale afmetingen van een lift moet 90x125x125cm (bxhxd) zijn. De deur moet minimaal 80 centimeter breed zijn. De lift moet een hefvermogen van minimaal 350 kg hebben.

De plaats waar de vloer moet komen te liggen dient verhard, horizontaal en zonder oneffenheden te zijn. Wanneer de panelen handmatig naar de ligplaats moeten worden gedragen omdat er wel oneffenheden of blokkades op de route zijn, zijn hier de kosten van € 10 per paneel aan verbonden. Indien er trappen zijn is levering van de vloer helaas niet mogelijk. In de meeste gevallen wordt na afloop door ons direct aan de demontage van de vloer begonnen. Op feestdagen gelden andere prijzen.