Voor de bruiloft van uw dromen
Bel onze klantenservice: 06 44 0800 43
Mail ons: info@muziekverzorging.nl

Home > Contact gegevens


Contact


Hartelijk dank voor uw bezoek aan deze contact pagina.


Bent u op zoek naar een leuke Bruiloft dj of zoekt u de juiste muziek of entertainment voor uw bedrijfsfeest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bezoek ons en maak kennis met ons bedrijf! Wij zijn gevestigd in Utrecht en in Brabant

Heeft u een vraag of een verzoek? Wilt u een dj huren of band boeken? Wij zijn u graag van dienst en zullen u dan ook altijd zo goed en zo snel mogelijk een antwoord geven! Meestal krijgt u dezelfde dag nog een reaktie van ons als u ons contact formulier invult. Als u telefonisch contact met ons opneemt zullen wij trachten direct uw vraag te beantwoorden. Omdat we niet op alle vragen direct antwoord kunnen geven is het erg practisch om voor minder urgente zaken ons contact formulier in te vullen (u krijgt dan nog altijd binnen 24 uur een antwoord, meestal dezelfde dag nog).

Vaak geïmiteerd maar nooit geëvenaard.
In de afgelopen jaren zijn de teksten en scripts van onze websites door tal van concurrenten, enigszins gewijzigd of zelfs gewoon ongewijzigd, regelmatig gekopieerd. Deze vorm van plagiaat is feitelijk een zeer oprecht compliment. Als bedrijf kiezen we steeds een unieke strategie en Bruiloft.com loopt daarom vaak meerdere stappen voor op de concurrentie. Niet alleen met betrekking tot onze websites, ook op onze dienstverlening lopen we voorop met vernieuwende ideëen, producten en concepten. Vier uw feest met de trendsetter, vier uw feest met Bruiloft.com!

U kunt ons 7 dagen per week telefonisch bereiken van 9 uur tot 21 uur en in onze vestigingen in Oud Gastel en Utrecht staan wij u graag persoonlijk te woord (op afspraak). Klik hier als u een afspraak wilt maken om kennis te maken met onze dj's en voor een vrijblijvende demonstratie van onze drive-in-shows in één van onze showrooms.

Contact gegevens Zuid-Nederland

Bruiloft.com (VOF)Telefoon : 0644080043/0165540559
Argon 15cWebsite : http://www.bruiloft.com
4751 XC Oud GastelEmail : info@muziekverzorging.nl


Contact gegevens Midden- en Noord-Nederland

Bruiloft.com (VOF)Telefoon : 0644080043/0165540559
KrommeweteringWebsite : http://www.bruiloft.com
3543 AN UtrechtEmail : info@muziekverzorging.nlFoto's van onze hoofdvestiging
1