Voor de bruiloft van uw dromen
Bel onze klantenservice: 06 44 0800 43
Mail ons: info@bruiloft.com

Home > Artiesten > Pure

Heeft u serieuze interesse om ons te boeken?
Plaats hier uw aanvraag. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen en de details met u te bespreken.

Enkel aanvragen met een tel.nr. worden behandeld.

Feestdatum :
Naam :
Woonplaats :
Telefoon :
Email :
Aanvullende info :
Bel mij direct :

Pure, artiesten op Bruiloft.com, Bruiloft.com | Artiesten

Pure (basis prijs: € 695)

Geef de plaats in om uw prijs te berekenenHeeft u interesse om 'Pure' te huren maar vind u dat een youtube-filmpje niet goed overbrengt wat u zoekt? Zeker dan is de reis naar Wijk bij Duurstede zeker de moeite waard voor het bijwonen van een luistersessie! Naast genieten van de prachtige stem voor Yvon, kunt u ook een persoonlijk gesprek hebben. Op deze manier kunt u uw wensen nog beter overbrengen!

Live muziek kan de mooiste momenten in uw leven nóg mooier maken. Denk bijvoorbeeld aan het horen van jullie liedje tijdens de huwelijksceremonie, aan een knallend (huwelijks-)feest of aan rustige achtergrondmuziek tijdens een bruiloft, receptie, verjaardagsfeest of huiskamerconcert.
Yvon is een veelzijdige zangeres met een warme stem en een sprankelende uitstraling. Samen met een gitarist kan zij uw receptie, bruiloft, ceremonie, personeelsfeest etc. aan de hand van uw wensen muzikaal aankleden.

Samen met een gitarist vormt zangeres Yvon het akoestisch duo Pure. ‘Gewoon’ het pure geluid van een sprankelende stem samen met het relaxte geluid van een gitaar. Pure is te huren voor uw bruiloft, receptie, maar ook voor een opening, huiskamerconcert of andere speciale gelegenheid. Zonder moeite worden 3 sets gevuld met heerlijke achtergrondmuziek, zodat uw gasten kunnen genieten van een heerlijke avond zonder overstemd te worden door de muziek. Speciaal verzoek? Pure speelt standaard 3 sets, maar u kunt ook kiezen voor 10, 3 of zelfs 1 enkel nummer, bijvoorbeeld als openingsnummer voor een huwelijksceremonie. Als extra service kunt u een aantal van uw favoriete nummers vooraf doorgeven, deze worden dan speciaal voor u ingestudeerd en uitgevoerd.

Pure is muziek in haar puurste vorm.

Let op, de prijs voor deze artiest is gebaseerd op een particulier optreden. Neem voor een prijsopgave voor een zakelijk optreden contact met ons op.

Repertoire
Make you feel my love Adele
This is the life Amy MacDonald
Michel Anouk
Valerie Amy Winehouse
Ain't no sunshine Bill Withers
Ain't nobody Chaka Khan
Dansen aan zee Blof
Good times/Le Freak Chic
Just the way you are Bruno Mars
Relight my fire Dan Hartman
You've got a friend Carole King
Jolene Dolly Parton
Put your records on Corinne Bailey Rae
Listen to the music Doobie Brothers
Miracle Ilse DeLange
Mercy Duffy