Voor de bruiloft van uw dromen
Bel onze klantenservice: 06 44 0800 43
Mail ons: info@bruiloft.com

Home > Artiesten > Peter Jan Knape

Heeft u serieuze interesse om ons te boeken?
Plaats hier uw aanvraag. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen en de details met u te bespreken.

Enkel aanvragen met een tel.nr. worden behandeld.

Feestdatum :
Naam :
Woonplaats :
Telefoon :
Email :
Aanvullende info :
Bel mij direct :

Peter Jan Knape, artiesten op Bruiloft.com, Bruiloft.com | Artiesten

Peter Jan Knape (basis prijs: € 486)

Geef de plaats in om uw prijs te berekenenOmschrijving
Kent u dat? Dat u op een feestje bent, bijvoorbeeld een jubileum of een , en er heerst niet echt een fijne sfeer? Dat er alleen maar geroezemoes klinkt van mensen om u heen en een beetje pianogeluid op de achtergrond? Hiervoor kunt u Peter-Jan Knape Live Music inschakelen!

Peter-Jan Knape, een moderne troubadour. Peter-Jans passie voor muziek was begonnen met zijn hobby: orgels bouwen. Hij besloot in 1987 er zijn vak te maken. Het ligt natuurlijk voor de hand, dat je daarbij al gauw zelf een partijtje muziek speelt. `En dan komt er een horecaondernemer op je af met de vraag of de bingoavond eens wilt opluisteren`. Peter-Jan benaderde toen het Aparthotel, waar hij vier jaar lang voor live muziek zorgde. Terwijl dit werk groeide liep de promotie van de orgels achteruit. Toen de importeur failliet ging maakte Peter-Jan van de nood een deugd door zich helemaal te storten op het maken van sfeervolle live-muziek. Hij treedt op voor bedrijven en particulieren.

Hij bespeelt een multifunctioneel keyboard waar hij vrijwel alle muziekinstrumenten uit kan halen. Hij tovert er zelfs een fors kerkorgel uit, maar ook een saxofoon, of een piano, compleet met de karakteristieke aanslaggeluiden. Zoveel instrumenten er voorhanden zijn, zoveel stijlen zijn er ook mogelijk. Door een paar knoppen in te drukken schakelt hij over van Pink Panter naar een accordeonorkest en laat hij beurtelings de stijl van Glenn Miller en een orkest in het genre van André Rieu horen. Al deze geluiden worden digitaal opgenomen en door de computer verwerkt. Omdat hij een compleet orkest met een willekeurig solo-instrument ten gehore kan brengen noemen de mensen hem wel een eenmansorkest, of een moderne troubadour met alles erop en eraan. Aan een ruimte van drie vierkante meter heeft hij genoeg.

Let op, de prijs voor deze artiest is gebaseerd op een particulier optreden. Neem voor een prijsopgave voor een zakelijk optreden contact met ons op.